Laukinė Juodoji Vyšnia
Prabangus, sodrus ir sultingas kvapas.
Viršutinės Natos: vyšnios,avietės, gervuogės
Vidurinės Natos: vyšnios, rožė, persikas, juodieji serbentai
Bazinės Natos: vyšnios, vanilė
Aksominis Bijūnas ir Agarmedis (oud)
Muskulinis, tamsus kvapas. Vidurinėse natose esantis gintaras, o bazinėse natose jaučiamas agarmedis prideda kvapui išskirtinumo, unikalumo. Šis kvapas vienas populiariausių ir plačiai naudojamas mano gaminamose žvakėse, tirpukuose ir purškiamuose namų kvapuose.
Viršutinės natos: Damasko rožė, bijūnas
Vidutinės natos: Gintaras, riešutai
Pagrindo natos: Agarmedis, vanilė
Juodasis Granatas
Sodrus, tamsus ir sultingas kvapas. Persipynę saldūs ir aštresni prieskoniai, harmoningai išlygina aromatą.
Viršutinės natos: sultingi granatai ir slyvos
Vidurinės natos: paciulis, kedras
Bazinės natos: muskusas, gintaras, vanilė ir oda
Seišeliai
Tyras vanduo, baltas smėlis ir vos juntamas brizas. Geresnės vietos po saule žemėje turbut nėra. Seišelių kvape juntamas lengvas citrusinis, mėtos ir šviežaus jūros vandens kvapai. Seišeliai - nuostabus, norintiems lengvo ir gaivaus aromato namuose.
Viršutinės Natos: Gaivi bergamotė
Vidurinės Natos: Apelsinas, gintaras
Bazinės Natos: Kokosas, vanilė, migdolai
Braziliškas Tabakas ir Mediena arba Vanilė
Sodrus, stiprų charakterį demonstruojantis ekscentriškas aromatas. Vanilės natos išbaigia kvapą priduodamas vos juntamą saldumą. Eksliuzyvinis kvapas gamintas su aukščiausios rūšies šaltai spaustu braziliško tabako aliejumi.
Viršutinės Natos: kalendra, gaivus laimas, džiovinti vaisiai
Vidurinės Natos: tabako žiedas
Bazinės Natos: gintaras, vanilė, muskato riešutas, tonka pupelės, muskusas
Ryto Kava
Kiekvieną rytą gerdami juodą kavą mėgaujamės jos sodriu aromatu ir skoniu. Šis charakterį demonstruojantis kvapas turėtų būti pas kiekvieną.
Viršutinės Natos: kavos pupelės, espresso
Vidurinės Natos: grietinėlė
Bazinės Natos: kakava
Braškių ir Rabarbarų Pintinė
Jei prisimeni vasaros rytus pas močiutę su šviežiomis Tavęs laukiančiomis gaiviai kvepiančiomis braškėmis ant stalo, šis kvapas būtent toks. Aromatas "sultingas", ne per saldus, gaivus. Rabarbaro aliejus išlygina aromatą, prideda gaivumo.
Viršutinės Natos: rabarbaras, greipfrutas
Vidurinės Natos: obuoliai, braškės, avietės, slyvos
Bazinės Natos: muskusas, vanilė, kedras